Обрат: Лекарите смазаха Десислава с тази новина! (певицата е в ступор, не го очакваше)

Обрат: Лекарите смазаха Десислава с тази новина! (певицата е в ступор, не го очакваше)

Обрат: Лекарите смазаха Десислава с тази новина! (певицата е в ступор, не го очакваше) 1 (20%) 1 vote

Десислава беше буквално застреляна от лекарите и думите им!

Певицата Десислава е в тотален ступор от дни и се опитва да приеме думите на лекарите си. Които я хвърлили в истински шок по време на последния преглед на бременността й.

Десислава не очакваше тези думи от лекарите и то още в петия месец от бременността

Както знаем, Десислава е бременна в петия месец от 19 години по-младия си приятел Благой Найденов. Младото боксьорче осемени певицата случайно, тъй като на тази възраст изобщо не му беше до мисли за бебета и смяна на пелени.

Малката Кобра обаче прояви мъжeственост и се закле, че ще остане до Десислава и детето си, както подобава в такива случаи. Дотук всичко вървеше привидно добре, но тези дни лекарите застреляха изпълнителката с новината, че трябва моментално да прекъсне работа.

Медиците са повече от категорични, че оттук нататък Деси трябва само да си почива и да бъде спокойна. Няма пеене, няма участия, няма пътувания и будувания по нощите в задимени кръчми. В противен случай бебето й било в сериозна опасност.

След като чула думите им, Десислава изпаднала в ужас, въпреки че всяка бъдеща или настояща майка е пределно наясно с тези неща. И отлично знае, че една бременна жена, особено на годините на Десислава, трябва да води съвсем различен начин на живот.

Деси е вече на 38 лазарника и макар и втора, бременността й си е откровено рискова. Да не говорим, че самата тя прави всичко възможно да усложни положението си като не спира да работи. Напоследък певицата има участия почти всеки ден, че дори и по два пъти на ден. За да издържа семейството и мъжа си, тя крак не подвиваше.

Е, сега вече ще трябва да забрави сцената за месеци напред. Това й дошло неочаквано и като гръм от ясно небе, но няма мърдане. Не и ако иска да роди здраво бебе.

Източник: kliuki.bg