Демир Доган заряза Мегз заради тази красавица! (Реакцията на Сокола е смайваща+снимки)

Демир Доган заряза Мегз заради тази красавица! (Реакцията на Сокола е смайваща+снимки)

Демир Доган заряза Мегз заради нова любов

Демир Доган е на крилете на любовта. Синът на Сокола си намери девойка, с която е повече от щастлив. Новата му също е българка. Но за разлика от топ дизайнерката има цели три дипломи аз висше образование.

Демир Доган е сред видните български ергени. Преди Мегз той имаше връзка и със синоптичката Гери Малкоданска.

Демир Доган заряза Мегз заради интелектуалка

Младият мъж вече е завел новата си тръпка в сараите на баща си Ахмед Доган. Почетният председател на ДПС останал очарован не само от физическата прелест на Мария Лечева. Красавицата го омаяла и с ум, разказват очевидци.

Демир Доган

Заради тази жена Демир Доган заряза Мегз

Всички любовни истории на богаташкия наследник досега били просто несериозни, твърдят близки до сина на Доган. Той искал, ако се обвързва, поне да бъде с жена, която да отговаря на положението му.

Мария Лечева обаче завъртяла главата на Доган-младши. Двамата се запознали покрай общи познати и синеокия наследник на Сокола веднага хлътнал по нея.

Чаровницата завършила финанси и икономика в Нов български университет. Имала и диплома на правист от Софийския университет. Заемала висок мениджърски пост в международна компания по водоснабдяване и пречистване на отпадните води.

Новата приятелка на Демир Доган била единствената, която получила одобрението на Сокола. С нея той разговарял по различни теми. Влюбените пазели любовта си от публичното пространство.

Но факта, че Ахмед Доган дал благословията сии харесал момичето може да доведе до задълбочаване на отношенията на младите. И Мария Лечева да е новата господарка на сараите на Ахмед Доган.

Демир Доган

Източник: kliuki.ws