Ники Кънчев срина Брадъра, сезонът е пред провал!

Ники Кънчев срина Брадъра, сезонът е пред провал!

Ники Кънчев показа на Нико Тупарев, че си знае цената! Двамата са приятели, но работата си е работа!

По-малко от 2 месеца останаха до началото на „ВИП Брадър“ 2017, а сезонът е пред провал. Причина стана вътрешен бунт, осъществен от Ники Кънчев, пише в. „Уикенд“.

Ники Кънчев изнудва Брадъра, дали ще успее обаче?

Водещият е решен да си увеличи заплатата и затова е поставил ясни условия на продуцента. Той е заплашил шоуто, че ще трябва да мине без него, ако не бъде повишен хонорарът му, научи Kliuki.bg.

Ники Кънчев обаче не си поплюва и е поискал сума с 5 пъти над досегашната. В предишните сезони на Брадъра той се е разписвал срещу 10 бона месечно, а сега желае 50, пише HotArena.net.

Интересното е, че Ники е решил направо да извива ръцете на своя работодател, тъй като е казал за желанието си в последния момент. Той не споменал нищо при събирането на екипа, а чак след като видял договора, заявил, че няма да работи за толкова пари.

Колегите му били шокирани и възприемали поведението му като върха на наглостта. Той е най-високоплатеният в екипа, но явно това не му стига.

Алекс Сърчаджиева, която също е водеща на шоуто, макар и на епизодите на запис, ще получава 6 хил. на месец, както го е правила досега. Блондинката била доволна от тази сума и дори не си и помисляла да иска повече.

Ники Кънчев обаче бил известен в своите среди като доста алчен човек. Той винаги искал още и още, което понякога му създавало трудности в работата.

Водещият бил убеден, че без него са заникъде и затова продължавал с изнудването си. Дали ще пожъне успех, не се знае, но е твърде вероятно.

Няма подходящи заместници на Кънчев и това може да принуди Тупарев да склони пред исканията му. Така Ники може да лапне цели 150 бона само с 3 месеца работа.

Източник: kliuki.bg