Александър Кадиев вкамени Танчето: Тази вест я изправи на нокти!

Александър Кадиев вкамени Танчето: Тази вест я изправи на нокти!

Александър Кадиев вкамени Танчето: Тази вест я изправи на нокти! 1 (20%) 1 vote

Александър Кадиев няма намерение да се отдава на почивка, което разби жена му!

Синът на Катето Евро се е превърнал в абсолютен работохолик. Александър Кадиев не иска да си почине дори през лятото, научи Kliuki.bg.

Александър Кадиев вкамени жена си с неприятна вест

Сашо и Деси Стоянова излизат в отпуск през август, но Би Ти Ви не е единствената месторабота на водещия. Както е известно, той е актьор и не спира да обикаля родните театри.

Затова Александър Кадиев нямал намерение да ходи на море с жена си и дъщеря си. Той обяснил на Танчето, че не може да си позволи отпуск на втората си работа. Даже напротив, докато е освободен от „Преди обед“, ще се опита да взима повече ангажименти в театъра.

Това огорчило Таня, която цяла година чакала мъжът й да благоволи да ги закара на плаж. Танцьорката обаче се заканила, че ще вземе детето им и ще отидат само двете на море.

Сашо Кадиев миналата година не пропусна да си направи няколко бани, но като цяло той никога не е бил голям почитател на плажа. Мнозина твърдят, че причината е в това, че се срамува да се излага на показ заради многото косми по тялото си.

Има вероятност Катето Евро да отиде на море с Таня и малката Катерина, а Сашко да си остане в София. Актрисата се разбира чудесно със снаха си и едва ли би имала против да си изкара една почивка с нея и внучката си.

Александър Кадиев се е посветил на работата изцяло в последните години. Това му носи повече пари, но дали не му излиза скъпо във връзката му с Таня?!

Източник: kliuki.bg