От първо лице: Вижте истината за Гущеров и Анджелина!

От първо лице: Вижте истината за Гущеров и Анджелина!

От първо лице: Вижте истината за Гущеров и Анджелина! 5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров и Анджелина са спрягани за двойка от повече от месец!

Вече дълго време Християн Гущеров е въвлечен в любовна афера с красавицата Анджелина. Двамата отказват коментар, но достоверен източник внесе яснота по въпроса, научи Kliuki.bg.

Анджелина и Гущеров се оказаха само приятели

Оказва се, че всичко, което мнозина говорят, че има помежду им, не е вярно, Действително двамата са близки, но само като приятели.

„Анджелина и Християн Гущеров са само в приятелски отношения. Анджелина е споделяла в разговор колко е интелигентен и възпитан той и как тя му се възхищава искрено. Да, двамата действително са били често засичани заедно, но това е било винаги в компанията на много хора. Смятахме да не обръщаме особено внимание на случващото се, но като някои неща преминат границата, става невъзможно да не се намесим.“ – сподели Евелина Николова, която е пиар на Анджелина.

Така се слага край на спекулациите, че Гущеров си е намерил нова изгора след раздялата с Мария. Бизнесменът отново е сам и търси любовта.

Бившата му жена пък не си губи времето и се говори, че вече си е намерила нова тръпка. Фолк дивата винаги е умеела да открива любовта, особено когато тя е с тлъста банкова сметка.

Мария и Християн не комуникират изобщо от няколко месеца насам. Двамата са си наложили взаимно забрана да говорят един с друг, твърдят близките им.

Точно след като се разбра, че се развеждат, Гущеров бе засечен с Анджелина и оттам се почна всичко. Факт е обаче, че никога не са били виждани в по-интимен контакт, а само на общи партита, и то с още много хора край тях.

Източник: kliuki.bg