Д-р Енчев и Теди пак удариха всички в земята! Събраха погледите в София!

Д-р Енчев и Теди пак удариха всички в земята! Събраха погледите в София!

Д-р Ангел Енчев и жена му Теди Велинова отново сащисаха обществото!

Д-р Ангел Енчев и неговата половинка Теди Велинова бръмчат из столицата с чисто нови коли. Возилата им струват по половин милион лева.

Преди дни папараци щракнаха звездното семейство да акостират край елитно столично заведение. Първи на паркинга пристигна любимия пластичен хирург на звездите.

Той паркира спортния си звяр, Мердецес С класа и изчака малко. Не след дълго до колата му паркира мощен снежно бял джип. До бижуто, от същата марка , слезе половинката му Теди Велинова.

Като истински джентълмен докторът отвори вратата на шофьора и нежно подкрепи и съпругата си. Теди Велинова вече е преполовила бременността си.

Като истинска модна дизайнерка и сега тя умело е прикрила порасналото си коремче от красивата си дреха.

Майсторът на бюстове на елитни дами и манекенката чакат второто си дете. Те вече имат син. Малкият им наследник Филип е на три години.

След като малкият Филип се роди майката разчиташе на помощ не само на баща му и на майка си. Д-р Ангел Енчев й наел цели две бавачки, за да е спокоен, когато е на работа Теди да не е сама с бебето.

В началото модния стилист се притеснявала каква майка ще бъде. Но кураж й давал любимия доктор. А и сега тя вече има натрупан опит и самочувствие, че може сама да се справи с предизвикателството на майчинството, пише разкрития.ком.

Сега Теди Велинова и пластичният хирург с по-голямо спокойствие и увереност чакат раждането на второто си бебе.

Но д-р Ангел Енчев винаги обича да напомня за това, с какво са занимава. Затова и интересни са номерата на новите им придобивки.

А те са 906090. Това са перфектните форми на женското тяло, припомнят запознати.

Източник: bradva.bg