Помните ли сериала "Вдовицата в бяло"? Вижте как изглеждат актьорите днес, 20 години по-късно! (Снимки)

Помните ли сериала "Вдовицата в бяло"? Вижте как изглеждат актьорите днес, 20 години по-късно! (Снимки)

Колумбийската теленовела е един от големите хитове в този жанр. 

Излъчвана през 1996г., тя се превърна в една от най-гледаните по целия свят.

 

 

Мария Елена Дьоринг  изигра Алисия Гуардиола . Актрисата натрупа много успехи в кариерата си и днес е истинска икона в колумбийското кино и телевизия.

 

 

Освалдо Риос  бе Диего Бланко .

Днес актьорът и продуцент се радва на голям успех в Холивуд.

 

 

Консуело Лусардо  се справи блестящо като доня Перфекта Албарасин. Има зад гърба си над 50 роли в театъра, телевизията и киното. Последно се е снимала през 2014 в „Лабиринтът на Алисия“.

 

 

Ана Мария Ойос  бе лошата Илуминада. През 1999 се омъжва и мъжът й забранява да се снима отново. След 16 години, през 2015, се завръща в телевизията с участие в колумбийската версия на „Като две капки вода“. Има четири деца, три биологични и едно осиновено.

 

 

Помните ли близнаците Фелипе и Дуван ? Те бяха изпълнявани от  Матео и Сантяго Рудас . Това беше техният дебют в телевизията, но след тази история не се разбра нищо за тях… До 2003, когато се снимаха в един филм. Сантяго учи Музика, сега се занимава с това и живее в Буенос Айрес, Аржентина. Матео учи пластични изкуства и живее в Колумбия. Когато се разхождат сами по улицата, хората не ги разпознават, но когато са заедно, веднага си ги спомнят като близнаците от “ Вдовицата в бяло “ (“ La viuda de Blanco „).

 

 

Хорхе Енрике Абейо  бе доктор Димас Пантоха. Слава обаче получава с ролята си на Армандо в „Грозната Бети“. Актьорът продължава да се снима в сериали, макар и не винаги с главна роля.

 

 

Данило Сантос  беше Амадор, съпругът на Алисия Гуардиола, който се представи за мъртъв, но всъщност не беше. Днес Данило продължава да се снима в колумбийски продукции, а през 2006 влезна за кратко в политиката. Последната му роля е в „Свекървата“ през 2014.

 

 

Йоландита Монхе  бе Айде, сестрата на Амадор и Диего, която пееше. Тя има успешна музикална кариера и няколко албума зад гърба си.

Източник: zajenata.bg