Ники Дойнов дълго време упорито криеше жената до себе си! Ето коя е тя (Снимка)

Ники Дойнов дълго време упорито криеше жената до себе си! Ето коя е тя (Снимка)

Ники Дойнов открай време пази личния си живот в тайна, но миналата събота не издържа и сам съобщи радостната новина, че е станал баща. Екранният партньор на Ани Салич се сдоби със син на име Марко, а колегите му побързаха да го поздравят по повод щастливото събитие, видя HotArena.

Ники и половинката му Адриана Стоянова  са заедно от няколко години, като през 2014 г.

сключиха брак на тайна церемония.  Че Ники и любимата му очакват дете, се заговори още през лятото.

Броени часове преди Адриана да роди папараците на „Уикенд” я изловиха пред дома й в „Редута”, а от снимките се вижда, че макар и в напреднала бременност, тя не се притеснява да шофира сама автомобила си. Запознати твърдят, че малко по-късно в същия ден брюнетката получила контракции и Ники я закарал до болницата, където дала живот на сина им.

Ники и половинката му Адриана Стоянова са заедно от няколко години, като през 2014 г. сключиха брак на тайна церемония. Тъй като Дойнов винаги е криел ревниво самоличността на жената до себе, за нея не се знае много. Известно е единствено, че не е от медийните среди и се изявява в съвсем различна сфера от своя съпруг.

Че Ники и любимата му очакват дете, се заговори още през лятото, когато техни съседи в столичния квартал „Редута” разказаха как симпатичната брюнетка се появявала с все по-закръглено коремче, което личало дори под широките й дрехи. Доказателство за бременността й били и извънредните грижи, които водещият полагал за нея. Свидетели докладват, че Дойновне не й разрешавал да вдига тежко, ежедневно мъкнел пазарски торби с плодове и зеленчуци, за да приема половинката му само здравословна храна, и изобщо – не давал косъм да падне от главата й.

Щастливата вест Ники съобщил чак когато Адриана навлязла в деветия месец, но и тогава избягвал да коментира темата. Не уточнил дори дали очаква момче или момиче. Че има син, водещият оповестил чак след раждането. „Хора, да не казвам голяма дума, ама преди два часа станах баща!”, написа журналистът във фейсбук профила си към 12,30 часа на 21 януари. Той се похвали още, че бебето се казва Марко и не е кръстено на никого. 
Близки до Ники Дойнов издават, че той старателно подготвил всичко в дома си, за да посрещне новия член на семейството. С жена му обзавели детска стая още през лятото, когато преминали първите критични месеци от бременността. Интериорът бил решен в пастелени тонове, а Дойновсе изръсил с четирицифрена сума за бебешко легло по настояване на своята съпруга, която искала само най-доброто за сина им, пише „Уикенд“.

Източник: zajenata.bg