Синът на Десислава сътвори огромен гаф: Разкри нещо, което майка му криеше! (Още подробности)

Синът на Десислава сътвори огромен гаф: Разкри нещо, което майка му криеше! (Още подробности)

Синът на Десислава сътвори огромен гаф

Синът на Десислава се издаде, без да иска. Майки, порасналото момче на ангелогласната певица, издаде пола на бебето, което чака майка му. Без да иска. И то във виртуалното пространство. Хейтър го провокирал, като му казал, че вероятно очаква сестричка.

Майки на Десислава сгази лука

Младото момче, без да се замисля много, моментално откликнало на провокацията: „Не, момче ще е! Ще си имам братче!”. Така отговорил Майки и с това разкрил пола на детето, което очаквала изпълнителката от Благой Найденов.

Много от пайнерките се притесняват да говорят за бъдещите си наследници. Десислава не прави изключение. Още повече, че тя не иска да коментира личния си живот заради злобарите и хейтърите, които се увеличават лавинообразно. А негативизма им ескалира от нищото.

Заради което пайнерката също не коментира нищо около раждането на второто си дете.Гласовитката от Раднево дори не е споделила нищо около втората си бременност.

Десислава не спира да пее и да търчи по участия из цялата страна.Въпреки че е бременна в петия месец, хитовата изпълнителка не слиза от сцената.

И нито веднъж не е отворила дума за това какъв ще е пола на бебето й. Това обаче го направи нейния Майки Не са знае майка му не е бясна заради тези изцепка на порасналото си момче.

Връзката й с Малката Кобра я направи още по-желана в клубовете. Скоро обаче Десислава ще трябва да слезе от сцената и да се отдаде на заслужена почивка. Така са я посъветвали докторите, защото в противен случай може да застраши живота на бебето си.

Те я предупредили, че на нейнаат възраст й трябва повече почивка и силна храна, за да роди живо и здраво бебе. Не се знае дали след раждането на бебока младият боксьор няма да предприеме втора, решителна крачка. И да предложи брак на любимата си.

Източник: kliuki.ws