Симеон Данев не може да прежали Симона Загорова: Виж как се съсипва! (на нея не й пука)

Симеон Данев не може да прежали Симона Загорова: Виж как се съсипва! (на нея не й пука)

Симеон Данев наистина страшно силно е обичал Симона Загорова!

Откакто щерката на Глория – Симона Загорова заряза дългогодишния си приятел Симеон Данев, последният не е на себе си. Припомняме, че двамата сложиха край на отношенията си преди около месец.

Симеон Данев не може да преодолее раздялата със Симона Загорова

Оттогава насетне момчето не спирало да се съсипва, тревожат се за него близките и приятелите му. За да се опита да забрави Симона Загорова, най-напред Симеон тръгна по мадами. Близо седмица той вършеел наред по клубовете и забърсвал де що мацка му падне.

После обаче се отвратил от всичко и преминал на другата фаза – пълна апатия към живота и света. Данев сякаш не се интересувал от нищо и дори все по-рядко излизал от вкъщи, разкриха близки до него източници.

Докато Симона Загорова купонясва с приятелки и обикаля по морето, влюбеният младеж ронел сълзи между четирите стени на дома си. А дъщерята на Глория дори не му вдигала всеки път телефона, когато реши да я потърси.

„Да, обажда й се. Искаше просто да си останат приятели ако не могат да бъдат повече гаджета. Истината обаче е, че Симеон отчаяно се надява да си я върне. Съгласен е на всичко – дори да й се прави на другарче. Само и само да е до нея и да може да я вижда“, коментират източниците.

Не е ясно дали Симона Загорова вече си е намерила друг мъж. Поне профилът и снимките й в мрежата не сочат към това. Ясно е обаче, че едва ли ще се върне отново при Данев. След участието си в „Гласът на България“ и зачестилите покани за участия в нощни клубове, Симона започнала да се взима твърде на сериозно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com