Подпали фенките си: Емилия разкри диетата, с която така бързо отслабна! (виж я тук + снимки)

Подпали фенките си: Емилия разкри диетата, с която така бързо отслабна! (виж я тук + снимки)

Фенки луднаха по диетата на Емилия и има защо!

Стотици момичета и жени се запалиха да отслабват по начина, по който го направи Емилия. Бившата жена на Коко Динев беше доста напълняла покрай раждането, а след появата на малката Мира не можеше да свали излишните си килограми.

Емилия разкри как точно успя да се втали така, че днес е по-стройна и от времето, преди да зачене Мира

Откакто се раздели с Коко обаче, тя се е превърнала в напълно различен човек. Емилия е дори по-слаба, отколкото преди да забременее с Мира. И това не се дължи на чудо, нито на пластична интервенция, а на диета.

Плодова диета, както разкри и самата певица. За доказателство бяха приложени и снимки от работния ден с Тони Стораро, през който Емито нагъва единствено плодове.

В най-голямо количество тя приема динята. Макар че съдържа в себе си захари, динята спомага за оводняването и за пречистването на организма. Плюс това има способността да засища така, че часове след това да не усещаш глад.

Освен диня, Емилия чат-пат си позволява да яде грозде, круши, портокали, киви, праскови или пъпеш. Важното правило обаче е да не се смесват различните видове плодове.

Например ако на едното ядене сте заложили на диня, яжте само диня. Или само праскови. Следващият плод оставете за второто ядене, а другия за третото. Между отделните видове плодове трябва да има разстояние от поне час и половина – два.

Както виждаме, диетата с плодове се отразява чудесно на изпълнителката от Пайнер. Заедно с тях обаче тя не забравя да пие и доста вода.

Опитайте режима на певицата, по всичко личи, че наистина си струва

Източник: kliuki.bg