7 съвета как да изглеждаме по-слаби. Трикове, които ще стопят фигурата ви и ще ви покажат как да се обличате

7 съвета как да изглеждаме по-слаби. Трикове, които ще стопят фигурата ви и ще ви покажат как да се обличате

Вашето тяло е скулптура, която можете да формирате и променяте визуално съответно вашите цели. Въпросът е какво да носите и как да го носите, за да изглеждате по-слаби.

Ето някои елементарни трикове, които ще стопят фигурата ви и ще ви покажат как да се обличате правилно:

Внимавайте с дънките

Авторът на Fashion for Dummies Джил Мартин казва, че дънките ви е нужно да прилепват на правилните места.

След като откриете вашият правилен чифт джинси, го купете в по-тъмен цвят – така краката ви ще изглеждат по-слаби.

Увийте се

Вържете пуловер или блуза около кръста си. Това ще ви помогне да насочите погледа към бедрата, а не към изпъкналото коремче. Освен това кръстът ви ще изглежда много по-тънък.

Издължете се

Стилистът на звездите Робърт Верди казва, че хората грешат що се касае по-свободните дрехи – те не ни правят да изглеждаме по-слаби, а напротив. Доверете се на собствения си размер дрехи, които не са извънредно много прилепнали по тялото, и добавете към тях шал, по-дълга жилетка или удължено колие. Тези аксесоари ще ви накарат да изглеждате по-високи, а съответно и по-слаби.

Изберете правилните цветове

Освен да залагате на цветове, които отиват на вашия тен и коса, задължително подбирайте такива десени, при които отделните орнаменти не са по-големи от размера на юмрук. Пробвайте контрастни цветове, когато искате да скриете корема си. Не забравяйте, че роклите и полите трябва да бъдат под коляното, а квадратните деколтета и кожените обувки с токчета също визуално ще добавят още няколко сантиметра към ръста ви.

 Коя е правилната рокля

Роклите от структуриран плат са добри в прикриване на несъвършенства. Изберете светла горна част и по-тъмна около талията и бедрата. Можете да опитате с пола тип молив да минимизирате стомаха и поставите фокуси върху краката си.

Добавете дръзки модели

Избягвайте торбести пуловери, които ви правят да изглеждате тромави, а вместо това изберете горна част със запомнящ се дизайн или пола с по-специфична форма.

Код „бяла туника“

Обемиста бяла туника може да направи чудеса и дори да ви придаде вид на успешно свалени няколко килограма. Добавете колан на кръста за добавъчно засилване на ефекта.

Източник: zajenata.bg