Огромна радост: Родилката Нели Петкова става булка!

Огромна радост: Родилката Нели Петкова става булка!

Нели Петкова има няколко повода да почерпи в последните дни!

Певицата Нели Петкова грее от щастие в една от столичните болници. Тя роди първото си дете преди два дни, а веднага след това възлюбеният й я е зарадвал още повече, научи Kliuki.bg.

Нели Петкова не само роди, но и ще става булка

Мъжът, с когото бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ живее от 2 години насам, й е предложил брак веднага щом тя се събудила от упойката. А поп дивата е била под упойка, понеже е раждала секцио.

Любимият на Нели Петкова е американец и именно в САЩ двамата се запознават. Той се оказа голямата й любов и нищо чудно в това, тъй като малко мъже биха били толкова толерантни и биха оставили жена си да прекоси океана бременна, само и само за да роди в родината си.

Когато видял рожбата си и я гушнал за първи път, той осъзнал, че иска да бъде завинаги с Нели. Това го накарало да й зададе въпроса, който всяка жена чака с нетърпение, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“, разкриват хора от персонала в болницата.

Предложението не е от най-романтичните, но важното е, че изобщо се е стигнало до него. В наши дни все по-малко са мъжете, които са готови да наденат халката.

Нели Петкова дълго време беше влюбена в Слави Трифонов, но той не я забелязваше. Предполага се, че заради това е напуснала шоуто му преди 6 години.

Сега е на 33 г. и вече е майка на момченце, което са кръстили Даниел. То е най-голямата радост в живота на певицата и нейния бъдещ съпруг.

Източник: kliuki.bg