Камелия през сълзи: Загубих най-скъпия си човек в най-щастливия миг от живота си!

Камелия през сълзи: Загубих най-скъпия си човек в най-щастливия миг от живота си!

Камелия плаче, загуби най-близкия си човек на концерта на Лепа Брена

Камелия направи неочаквано разкритие за най-скъпите си моменти. Певицата сподели, че е преживяла ужасна загуба, когато е сбъднала най-голямата си мечта.

„Точно преди да изляза на концерта на Лепа Брена баща ми почина. От години имаше проблеми със сърцето, но накрая се спомина“, разкрива още тя.

Изпълнителката споделя, че е била доста разтърсена от този факт. И още го изживява. По ирония на съдбата в същия ден самата тя има концерт, за който се готви от месеци.

„Всеки, който е загубил близък човек знае колко е тежко. Самата аз много страдах. В първия момент ми беше ужасно трудно да взема решение. Как да постъпя? Дали да отменя концерта, за да остана при майка ми и баба ми? Всъщност той беше човекът, който ме подтикна да взема правилното решение. Бяхме говорили преди това и той много се гордееше с мен. Знаеше, че това е сбъдната моя мечта. Затова и нямахме никакво съмнение, че аз трябва да пея. Събрах се на погребението, не казах на никого, отидох и пях за всички фенове. И когато слязох от сцената се сринах“, разкрива Камелия.

Певицата признава, че това е най-трудния и най-щастливия миг от живота й. И винаги ще го помни. „Всички бяха смаяни, че съм се явила на концерт, часове след погребението. Но това беше и моя, и негова мечта. И много благодаря на Кирил Чалъков, че ми помогна да скрия мъката си от публиката“, добавя тя.

Що се отнася до отношенията й с Цветин, Камелия признава, че двамата са луди един за друг. Певицата признава, че всичко правят заедно.

Камелия

„Пътуваме заедно, гладуваме заедно, тренираме заедно, спим заедно — въобще, скучни сме“, добавя още тя. По темата за децата Камелия отказва да говори, както и за слуховете, че е решила да си осинови дете и то скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net