Разкош: Виж новия дом на Джена! (превърна се в господарка на палата на Канарите – снимки отвътре)

Разкош: Виж новия дом на Джена! (превърна се в господарка на палата на Канарите – снимки отвътре)

Разкош: Виж новия дом на Джена! (превърна се в господарка на палата на Канарите – снимки отвътре) 3.63 (72.5%) 8 votes

Палатът на Канарите вече си има нова господарка в лицето на Джена!

Нека й е зле на Джена! Първо получи предложение за годеж и сватба от любимия мъж Наско Стоев, а после се настани като пълноправна господарка на огромния палат на семейството му в Катуница.

Кланът Канарите определено знае как да харчи парите си. Всички селяни не спират да се дивят и да цъкат с език пред внушителната къща на музикантите, която спокойно може да побере в себе си цяло село, че и някое от околните.

Джена вече е пълноправна господарка на палата в Катуница

Към днешна дата Джена обитава най-просторната и красива спална в палата, заедно с любимия си Атанас Стоев като двамата дори обсъждали предстоящите рамонти, които ще захванат след сключването на брака си.

Палатът на Канарите представлява масивна и страшно скъпа сграда, около която се шири огромен двор с всевъзможни дървета, растения и храсти. Вътре в него висели най-различни дърворезби, свещници, картини, грънци и всякакви други украси – някои от които определено говорят за веко кичозния вкус на Атанас Стоев – старши, който е и бъдещият свекър на Джена.

Съпругата му пък решила да направи параклис пред грамадната порта на къщата, тъй като се славела с изключителната си набожност. Ден през ден техни приятели, роднини и близки идвали да посещават параклиса, за да запалят свещичка. Разбира се, достъп до него имат само най-доверените хора, разкриват жители на Катуница.

Огромна къща с още по-разкошна и просторна градина

Огромна къща с още по-разкошна и просторна градина

Параклисът пред портата на клана Канарите

Параклисът пред портата на клана Канарите

„Защо й е на Джена да живее в мръсната и стресираща София, след като може да се шири в подобен разкош?! Тя си уреди живота с Наско Стоев и дори да е по-известна от него, и към момента да печели повече, богатството на семейството му няма как да добие“, коментират източниците.

Остава само да видим как ще протече така преекспонираната им сватба и кога кланът Канарите ще се увеличи с още един наследник. Като гледаме Джена обаче, май изобщо не бърза с раждането на деца.

Източник: kliuki.bg