Слави Трифонов направи нещо трогателно за малката Крисия!

Слави Трифонов направи нещо трогателно за малката Крисия!

Слави Трифонов показа голямото си сърце пред Крисия!

Слави Трифонов отново показа, че преди всичко е човек. Шоуменът в момента се възстановява в дома си след операция на тазобедрената става.

Слави Трифонов показа, че е истински човек спрямо Крисия

Дългия претърпя нещастен инцидент преди години в Стара Загора. Там той и екипа му имаше участие. Но водещият падна в банята и жестоко се нарани. Последва операция и след нея сега имаше още една наложителна интервенция.

Но в момента той е добре и се възстановява след тежката операция на крака. Но Слави Трифонов и за миг не забравя работата и екипа си, когото обожава.

И най-вече ангелогласната Крисия. Наскоро шоуменът зарадва любимката си с нов дар. И това е микрофон, последен писък на техниката, който е инкрустиран с камъни.

Според спецове това чудо на техниката струва минимум пет бона. Но що се отнася до неговата любима Крисия Тодорова, Слави не жали пари, средства, време.

Дългия й подарил микрофона на 1 юни, когато детето чудо имаше двоен празник. С която вещ малката певица се похвали наскоро. Крисия е родена на деня на детето винаги успява да я зарадва с щедри подаръци.

Освен този луксозен дар малката Крисия вече има цели осем микрофона в колекцията си. Повечето 13-годишната разградчанка са й от Слави Трифонов. Някои са й подарък и от нейните преподаватели.

Но Слави не се грижи само за аксесоарите и музикалните предмети. Той се грижи и за здравето на любимата си изпълнителка.

И с жеста си спаси на практика нейното детство, доверяват от екипа му. Защото Слави Трифонов забранил на детето чудо да пее извън шоуто и концертите им.

Преди всеки всеки можеше да си поръча малкото чудо срещу хонорар между три и десет бона. Сега това обаче повече това няма как да се случи, защото учиндолеца искал да спаси красивото дете от рухване.

Само от едно телефонно обаждане шоуменът разбрал, че Крисия е пренатоварена и уморена. Повече не му трябвало и той решил да не я товари излишно.

Така Слави я спаси от разстройство на психиката и преумора, възхищават се източници. И 13-годишното момиче вече се готви да замине на почивка със своите родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com