Разкрития за Даяна пак тресат Бъкингам: Бягала ли е принцесата тайно от кралския двор?

Разкрития за Даяна пак тресат Бъкингам: Бягала ли е принцесата тайно от кралския двор?

Принцеса Даяна прескачала балкони и се криела във втора класа, за да води нормален живот

Тя е само на 18 когато става принцеса на Англия. Принцеса Даяна обаче трудно свиква с кралския протокол и се впуска в опасни приключения, само и само да има няколко минути свобода.

Бивш бодигард на принцесата разказва, как тя е бягала през балкони и се е возела в автобуси, само и да се чувства поне за малко нормална.

Минали са 9 години от началото на брака й с принц Чарлз, а Даяна все още се чувства изоставена, нещастна и сама. Съпругът й вече се е върнал при Камила, а младата принцеса жадува за нормалност. Кен Уорф, охранител на принцесата разказва за някои от най-буйните й номера.

„Една година реши да пътува до Франция с втора класа. Застана на летище Гетуик и за първи път в живота си се нареди на опашка. Веднага я разпознаха и настана суматоха. Не беше в опасност, но след 10 минути, вече се молеше да я изведа от там. След втория опит, вече нямаше желание да лети с нискотарифни авиокомпании. Наложи й се да виси на летището няколко часа“, разказва той.

В друг случай Даяна прескача балкон и изчезва за часове. По време на ски в Австрия, тя бяга от охраната си към 1 сутринта, прескачайки балкона. Когато на сутринта се прибира хвърля в ужас не само Уорф, но и цялата полиция в курорта. За щастие инцидентът е минал без наранявания, но страхът за нея е огромен.

„Когато беше щастлива, нямаше по-сияен и мил човек от нея. В същото време горко ви, ако е ядосана – трябваше всички да стоим настрани“, споделя още бодигардът на Даяна.

Той разказва и за един от най-щастливите й моменти. „Беше с майка си във Верона. Инкогнито. Отидоха на концерт на Павароти и то като най-обикновени зрителки.

Принцеса Даяна прескача балкони, за да е свободна

В средата на концерта небето се отвори, тя нямаше чадър, но беше най-щастливия човек, който сте виждали“, споделя още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com