Мари на Гала е в ужас: Ето как синът на Джуджи я побърква!

Мари на Гала е в ужас: Ето как синът на Джуджи я побърква!

Константин тормози щерката на Гала, направо я влудява!

Отскоро Мари на Гала и Косьо на Джуджи живеят заедно, но това не им се отразява много добре. Двойката вече тъне в проблеми, причинени главно от мъжката половинка във връзката.

Мари на Гала и Константин на Джуджи вече срещат първите проблеми в любовта си

Константин бил от най-ревнивите мъже. Само мисълта, че приятелката му може да говори с друг, го побърквала.

Той станал такъв след предишната си връзка, която почти не го уби. Тогава гаджето му изневери и Коцето се хвърли от шестия етаж, но като по чудо оцеля, и то без последствия.

Оттогава 22-годишният младеж нямал никаква вяра на жените. Той постоянно се страхувал да не му изневерят отново и кошмарът да се повтори.

Затова непрестанно следял Мари и я наблюдавал под лупа. Винаги я разпитвал къде е била и дори често отивал с нея и приятелките й на кафе, само и само да не срещне някой друг там.

Всичко това започнало да изнервя дъщерята на Гала. Скандалите в дома им станали все повече и по-големи, което се отразявало като цяло на връзката им.

Мари по принцип била със спокоен характер, но и при нея всичко си имало граници. Тя била възпитана от Гала да не се оставя на мъжете и да си търси правата.

Джуджи разговаряла няколко пъти със сина си, за да се опита да го вразуми, но ревността била по-силна от него. След последната драма нещо у него се прекършило и вярата му в противоположния пол изчезнала.

Явно синът на бившата тв водеща е с доста ранима и чувствителна душа. Когато обича, го прави много силно, но това може би задушава половинката му.

Източник: kliuki.bg