Светлана Василева заживя с Гущеров (Шири се като кралица в екс палата на Мария)

Светлана Василева заживя с Гущеров (Шири се като кралица в екс палата на Мария)

Светлана Василева оплете в мрежите си Християн Гущеров, плеймейтката заживя в луксозния му дом напук на Мария

Светлана Василева се намърда в леглото на Християн Гущеров освободено от Мария. Плеймейтката не се посвени да замести в постелята на милионера бившата си приятелка и да стане господарка в екс палата й.

Самата моделка първа призна за това, че двамата с Хриси са двойка. Но побърза да уточни, че са се събрали едва преди три седмици и вече живеят под тузарския покрив на баровското му жилище.

Василева се запознала на наследника на богаташката фамилия след раздялата му с Мария. Което едва ли е вярно тъй като преди време двете с фолк певицата бяха забелязвани да излизат по женски. Но това са минали неща и едва ли някой си спомня за близката им дружба.

Светлето държи да уточни, че Християн не я използва само за забавления каквито твърдения се появиха в медиите. За нея връзката им била много сериозна след като я прибрал да живее с него. Моделката не смята, че е само сексиграчка в ръцете на бизнесмена, предават от bgdnes.bg.

За да дразни Мария Светлана Василева обсипва гаджето си с куп хвалебствия. Тя е възхитена колко зрял и възпитан човек е Гущеров младши и се опива от факта колко бил умен  да я прецени и да я приеме в къщата си.

Василева завършва изповедта си пред медиите с признанието колко обична се чувства в неговата компания. И колко харесвана е от новия си богат и интелигентен любовник. Който знаел как да направи една жена много щастлива.

„Поживьом увидим”, руснаците имат такъв лаф. Ще изчакаме да видим как ще се развие любовния роман на Светлана Василева с бившия на  Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net