Зейнеб Маджурова настъпи котето по опашката: Заплашена ли е връзката й с Балевски?!

Зейнеб Маджурова настъпи котето по опашката: Заплашена ли е връзката й с Балевски?!

Зейнеб Маджурова от години е сигурна в половинката си, но дали положението им е розово?!

Ко-водещата и приятелка на Гала – Зейнеб Маджурова от години е щастливо влюбена в милионерския наследник Стоян Балевски. Младият мъж я обожава и й угажда във всичко. Но и самата Зейнеб хич не е от скромните.

Зейнеб Маджурова подразни семейството на гаджето си с това разточителство

Проблемът се оказа точно в това, в нейното разточителство, само че не единствено на личните й пари, а и тези на любимия. Отдавна се знае, че Маджурова обича лукса и е склонна към доста голямо прахосване.

Но след като започнала да се облича в ултра скъпи дрехи, нещата загрубели. Оказа се, че дори най-обикновените и ежедневни парцалки на чаровницата не падат под 2 бона. Нещо, което все повече дразнело не друг, а семейството на Балевски.

Припомняме, че родителите на Стоян не долюбват особено бъдещата си снаха и то още от самото начало. И не за друго, а защото подозирали, че тя е с него не само от любов.

След като научили и колко харчи синът им по нея, хората съвсем се подразнили и не спирали да съветват сина си да й спре кранчето. Според тях това бил единственият начин той да разбере какви са истинските й чувства и намерения към него.

Вярно е, че заплатата на Зейнеб в Нова телевизия не е малка. Но в никакъв случай няма да й бъде достатъчна, ако остане само на нея. Тогава определено ще трябва да забрави лукса, с който е свикнала от години насам.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com