„Дързост и красота“ изкара 150 млн. долара за продуцентите си

„Дързост и красота“ изкара 150 млн. долара за продуцентите си

Сагата „Дързост и красота“ превърна и някои от актьорите в милионери

„Дързост и красота“ – любимата на няколко поколения домакини сапунка, която това лято бе свалена от БГ ефира, е донесла 150 млн. долара на създателите си в последните 30 години – пише „Уикенд“. Сагата е направила милионери и някои от актьорите, изпълняващи главните роли – Рон Мос, Джон Маккук, Катрин Кели Ланг и Сюзън Фланъри“ – отбелязва изданието, като се позовава на сп. „Холивуд рипортър“.

За времето, откакто е на екран, в сериала за семейство Форестър се извъртяха стотици актьори. Но има и двама, които играят от първия епизод, та чак до днес. Последните направо са се сраснали със сюжета.
„Никога няма да напусна „Дързост и красота“. Ще съм последният артист, който ще си тръгне от сериала. Обичам тази продукция, тя ми даде всичко. Когато един ден продуцентите решат да я свалят от ефир, ще поискам аз да угася символично лампите в телевизионното студио“ – това заяви сакоро Джон Маккук в свое телевизионно интервю. В сапунката той е Ерик – патриархът на фамилията Форестър, която води битка след битка в модния бизнес.

Ветеран е и Катрин Кели Ланг. Когато започна да се снима в „Дързост и красота“, тя беше едва на 25 години. Днес е в предпенсионна възраст, има зад гърба си над 3800 епизода в култовата поредица и няколко развода.

„Дързост и красота“ бе свален от родния ефир

Източник: kliuki.ws