Краси Радков с мега тузарско жилище за 120 бона! (Какво му струва, обаче?)

Краси Радков с мега тузарско жилище за 120 бона! (Какво му струва, обаче?)

Краси Радков най-сетне ще си позволи да живее в лукса, който напълно заслужава!

Комикът Краси Радков сериозно си е уплътнил лятната ваканция. Времето, в което няма ангажименти с „Шоуто на Слави“, той е запълнил с разправии с майстори. А това е неизменна част, предхождаща трепетния момент да станеш новодомец. Именно това предстои съвсем скоро на актьора и неговата съпруга Светослава.

По традиция, семейството всяко лято си позволява дълга ваканция в съседна Гърция. Тази година, обаче, Краси Радков и любимата му прекараха отпуската си в незавършения си апартамент, за да наблюдават зорко работния процес. До скоро се говореше, че актьорът и Светослава не живеят заедно. Но истината е, че точно тя е инициирала мащабния и доста скъп ремонт на дома им.

Вместо да остави бригадата с работниците да си върши работата, докато той си почива на някой гръцки бряг, комикът следял изкъсо работния процес. А той кипи почти денонощно, за ужас на съседите. Освен това, Краси Радков показал завидни познания в строителните материали, които държал сам да си избира по борсите, пише retro.bg.

Краси Радков ще се окаже доста пресметлив

Така пресметливият актьор успявал да спести и завидна сума. дори отказвал транспортни услуги и предпочитал сам да си занесе всичко. Все пак, да не забравяме, че е врачанец! По груби сметки, обновяването на дома ще му излезе към 20 бона. Сумата може да не е толкова фрапираща, но не е малко на фона на солидния кредит, който му виси около врата.

Преди 5 години Краси Радков се вързал сериозно с родна банка, финансирайки го със 120 бона за нов тузарски апартамент. Подобна сума той нямало как да цака кеш, а погасяването на кредита му е създало доста неудобства. Заради дълга актьорът не отказва участия, а и не си позволява много ваканции. Все пак е на финалната права и скоро ще бъде официален собственик на дом за 140 хиляди лева!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com