Всичко свърши: Ирина Тенчева и Иван Христов си казаха „чао”! (Пропастта между тях става все по-голяма)

Всичко свърши: Ирина Тенчева и Иван Христов си казаха „чао”! (Пропастта между тях става все по-голяма)

Бракът на Ирина Тенчева и Иван Христов забуксува

Иван Христов и Ирина Тенчева забуксуваха в семейните отношения. От известно време нещата между тях са повече от взривоопасни. Причината е най-вече характера на блодинката. Темпераментната Ирина непрекъснато намилала на съпруга си. Тя все намирала да му се кара за едно, второ, трето и непрекъснато била недоволна.

Близки до звездното семейство разкриват, че скърцането в брака им не е от сега. Вече няколко месеца те не спирали да се карат и нон-стоп да си правят забележки пред хората. Нещата ескалирали дотам, че Ирина Тенчева вече не се съобразявала и на публични места. Тя непрекъснато правела забележка и на сервитьорите в заведенията, където ходели на обяд или вечеря с Иван.

Ирина Тенчева е от жените, които искат нещата да стават така, както тя го иска. Е, това не винаги се случва. Защото половинката на продуцента била перфекционист и винаги се стремяла да няма издънки там, където тя си правела предварителни планове, пише „България днес“.

Само че нещата не винаги ставали така, както й се искало на нея. Хората от обкръжението също си патели от кавгаджийския си нрав. Тя много често ги навиквала и някои от тях не изтрайвали на напрежението и напускали.

Колко точно ще издържат нервите на Иван не е ясно. За да не го докара до нервна криза, Ирина Тенчева решила да си дадат почивка. Ирина Тенчева заминала на морето с женска компания за месец. Бившата водеща се отдала на релакс с бяло вино и забавления, като крояла планове с какъв проект да се хване след това.

Идилията между Ирина Тенчева и Иван Христов свършва

Като всеки добър и влюбен мъж, Иван Христов не бил готов два каже окончателно „чао” на половинката си. Той вече обмислял варианта само двамата да отпрашат на екзотичен остров, веднага след като съпругата му се прибере от морето.

Източник: kliuki.ws