Разводът съвсем ѝ е размътил главата: Мария потресе всички! (СНИМКИ)

Разводът съвсем ѝ е размътил главата: Мария потресе всички! (СНИМКИ)

Разводът съвсем ѝ е размътил главата: Мария потресе всички! (СНИМКИ) 5 (100%) 3 votes

Мария направи нещо, което обра един куп критики!

Певицата Мария се оказа на топа на устата на възмутени столичани. Фолк дивата предизвика един куп негодувания срещу себе си, след като демонстрира наглост на пътя, научи Kliuki.bg.

Мара Отварачката показа липса на всякакъв морал с паркирането на автомобила си в кв. „Лозенец“. Певицата спря своя бял Мерцедес на място, което не е предназначено за това.

Брюнетката не бе глобена от властите, но постъпката й не убегна на минувачите. Във Фейсбук има цяла група, в която валят критики към пайнерката.

Мария обаче не е спряла така само от липса на морал. По всичко личи, че дотам й стигат възможностите.

Говори се, че певицата има сериозни затруднения с паркирането. Тя постоянно не можела да вкара колата си между два други автомобила. Затова често прибягвала до непозволени паркирания.

Според някои, Мара има и друга причина да погази така грубо закона. Откакто Християн Гущеров я оставил, тя се намирала в депресия и нищо не я интересувало.

По принцип фолк дивата не шофирала често и затова била леко загубила навиците си. Преди винаги Гущеров карал автомобила им, а когато ходела по участия, си имала шофьор.

Към днешна дата обаче на Мария й се налага сама да се придвижва по столичните улици. Това води до потресаващи гледки като тези, които ви предоставяме.

Мария

Шокиращото паркиране на Мария

Мария

Мара Отварачката гази закона

Източник: kliuki.bg