Няма да я познаете: Съпругата на Крум Савов взе акъла на всички! (Виж я как изглежда)

Няма да я познаете: Съпругата на Крум Савов взе акъла на всички! (Виж я как изглежда)

Съпругата на Крум Савов взе акъла на всички

Жената на Крум Савов-Мая сащиса с вида си. Крум Савов и Мая Савова са женени от години. Двамата имат и две деца. Медиите непрекъснато ги разделяха и сътворяваха какви ли не сплетни за брака им. Но те са живи, здрави, заедно са и са много щастливи.

И никой на никого не е сложил рога, нито са си омръзнали. И за разлика от повечето „перфектни” на пръв поглед семейства има какво да си казват и да се изненадват приятно. Но приказката ни не е за техния брилянтен съпружески живот. А за красивата половинка на Крум Савов. Мая Савова винаги си е била чаровна и прелестна. Но сега направо е зашеметяваща.

Крум Савов и Мая са щастливо женени

Преди дни красавицата събра погледите на минувачите и на папараци по улицата на столицата. Тя бе щракната да се движи към фризьорски салон. Мнозина не успяха да я познаят. Защото въпреки ражданията на двете си деца и хода на годините, тя е станала още по-хубава. Да, няма шега, няма измама, тя е направо перфектна.

Мая Савова е с перфектна фигура

Имаше период, в който Мая Савова се бе поотпуснала и малко напълняла. Но сега направо е шеметна. Красавицата бе облечена в плътно прилепнала по нея черна рокля. Тази дреха предполага да нямаш нищо излишно под нея, тлъстинки или паласки, които дори в най-безобидния си вид се забелязват от далече.

Но нищо такова не бе открито по тялото на съпругата на Крум Савов. Фигурата й бе като на манекен и то в най-добрите й години.

Жената на Крум Савов бе засечена да крачи към фризьора си. Но дори необработена косата й изглеждаше жива и както си личи добре поддържана.А Мая Савова изглеждаше така, както мнозина родни красавици не биха изглеждат дори и след обработка на модерния напоследък фотошоп.

Източник: kliuki.ws