Това е палатът, заради който Ани Цолова бе дадена на прокурор

Това е палатът, заради който Ани Цолова бе дадена на прокурор

Николай Бареков не спира с атаките срещу нея

След като евродепутатът Николай Бареков вдигна врява за лъскавия имот на Ани Цолова в елитния столичен квартал „Драгалевци“, наяве излязоха някои доста любопитни подробности.

Оказва се, че къщата на Ани Цолова, е била притежание на възрастно семейство. Имотът обаче е преминал тихомълком в нейно владение.
През последните няколко седмици имотът на тв водещата придоби национална известност, след като Николай Бареков обяви, че подава сигнал до прокуратурата и до НАП.

Той поиска произхода на финансите на Ани Цолова да бъде проверен доста обстойно. Освен това настоява да бъде извършена щателна проверка на парцела и намиращата се върху него трикатова сграда.

Ани Цолова

Николай Бареков не спира с атаките срещу нея

Хората от квартала шушукат, че Ани Цолова и половинката й Васил, са закупили имота от възрастно семейство. Те не разполагали с достатъчно средства, за да поддържат вилния си имот и поради тази причина решили да го продадат.
След това обаче двамата направиха солиден ремонт на имота, който със сигурност им е глътнал много пари.

Към днешна дата водещата на „Здравей, България“ Ани Цолова се шири в място със застроена площ около 180 квадрата и над половин декар дворно място.
Към днешна дата дворът изглежда перфектно. Той е застлан с райграс и е осеян с цветя.
Голямата къща отдавна е обградена с висока ограда.

Ани Цолова обаче по никакъв начин не показва, че й пука заради скандалите, които се вихрят около името й покрай лъскавия имот в „Драгалевци“.
Из нюзрума водещата също не дава вид, че я засягат атаките, идващи от евродепутата Николай Бареков, който е неин бивш колега.

Незнайно защо, но прави впечатление, че в последно време Николай Бареков се е активизирал доста сериозно и почти не минава ден, в който да не порицае Ани Цолова.
Тя обаче издържа стоически на атаките му и не си позволява да коментира случващото се с нито един от колегите си в нюзрума, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com