Галя от „Каризма“ гледа старци в Лондон

Галя от „Каризма“ гледа старци в Лондон

Бившата попзвезда Галя от „Каризма“ заряза музиката

39-годишната Галина Курдова, както е името на Галя от „Каризма“, гледа баби в Лондон срещу прилично заплащане – пише „Уикенд“. Половинката на Миро в разпадналия се дует изостави изцяло музиката, за да заживее на чисто в столицата на Великобритания. Певицата се е отдала на нова доходоносна професия – хоспитали мениджър. Зад префънцуненото име всъщност се крие длъжността социален работник, който обгрижва немощни старци по домовете – отбелязва изданието.

Родената в руския град Тургут красавица изчезна от светската суматоха в София, за да почне нов живот в английския мегаполис. В Лондон Галя си е хванала гадже – британец, барабанист в маргинална банда.

„Галя си е сменила визията, изрусила се е и изглажда видимо доволна на Албиона, далече от злобата, с която бе засипана у нас. Далече от столичните клюкари, певицата бе изловена при посещението си на рокфестивал“ – твърди очевидец от Лондон.
„Двамата с британеца явно очакват мига, в който кариерата му на барабанист ще почне да се отплаща. Дотогава за семейното огнище ще се грижи Галя“ – твърди информаторът на изданието.
Според слуховете, преди да замине за Великобритания, Галя била потънала в дългове до гуша. Дори подадената ръка от дуетната й половинка Миро не могла да я повдигне на крака.

Галя от Каризма живее с британец

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com