Ето коя българска манекенка взриви интернет от коментари: Лети с частен самолет и се фука с чанта за 9 бона (Снимки)

Ето коя българска манекенка взриви интернет от коментари:  Лети с частен самолет и се фука с чанта за 9 бона (Снимки)

Ирен Онтева  размаха дамска чанта, която струва колкото месечна издръжка на цял дом за сираци. От снимката, с която блондинката се изфука, се вижда, че новата си придобивка вози в частен самолет, в който заема цели 3 седалки.

Под чантата с марката „Луи Вюитон” седи етикет с надпис „4800 долара.

Това в родна валута прави близо 9 бона. Ирен се била снабдила с аксесоара си в бутик в Монако. Той е от най-новата колекция на марката, а цената – една от най-високите, които въобще се предлагат на пазара.

Докато бивши колежки на Ирен, с които навремето е дефилирала по родните подиуми, се фръцкат с модели от разпродажби, които също са на високи, но все пак постижими цени, тя отсякла, че няма да ходи със стара чанта. Купувала само от последните колекции и не си позволявала да ги носи повече от 5-6 пъти. Дори фолкаджийки като Мария и Галена, които пръскат луди пари за дрехи и аксесоари, нямат в колекциите си чанти за 9 бона.

И ако те все пак могат да се снабдят с чанта като нейната, стига да се бръкнат по-дълбоко, то частният самолет, с който се разхожда Ирен, е непостижима мечта дори за най-успешната родна манекенка или фолкаджийка. „С кого спи тази жена, за да пътува в такава машина?”, чудят се бивши колежки на моделката. И се пръскат от злоба, че тя от години обикаля най-скъпите курорти в света и колкото повече се хвали със сладкия си живот, толкова по-сладък става той. 

Наскоро българката дори беше на парти на Лазурния бряг с Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс. Подобен стил на живот тя започна да демонстрира преди няколко години, когато започнаха да я виждат по-често в скъпите хотели в Монако и Сен Тропе отколкото в родината. Тогава в компанията й се настаниха милионери от Франция и Италия, а банковата й сметка удари тавана.


 

Източник: zajenata.bg