Николета като попарена! Иван разкри какво дърво ще изяде с напускането си на "Папараци"

Николета като попарена! Иван разкри какво дърво ще изяде с напускането си на "Папараци"

Продуцентът на Николета Лозанова Иван Христов заяви, че от приятели е научил, че плеймейтката се отказва от „Папараци“, научи Secret.bg. Той не пожела да даде много информация към този момент. „Ние от Междинна станция и bTV ще излезем с официална информация в понеделник. Леко останах изненадан от това, което ми казаха приятели, които са видели информацията във фейсбука на Николета, тъй като аз нямам профил. Николета си е такава, тя е доста своенравна. Не искам да коментирам обаче договора ни с нея. Единствено мога да гарантирам, че тя няма как да участва във „ВИП Брадър“, сподели Христов пред BIT.

Някои се усъмниха, че може всичко това да е грозен пиар на гърба на зрителите. По-рано през деня стана ясно, че Николета е на път да сбъдне мечтата си и да се прехвърли в Нова телевизия. Вратичка за нея може да се превърне „ВИП Брадър“, но Иван е категоричен, че това няма как да стане, което може да я остави без работа.

/* (c)AdOcean 2003-2014, blitzads_bg.Blitz.bg.inText */
ado.placement({id: ‘ado-ZX5GyKAt4hP_UHCvtd_9zFp5oVU7XEcW0OWttkC2aV3.o7’, server: ‘blitzbg.adocean.pl’, vars: {cid: ‘articleContent’, maxkw: ‘7’ } });

TАГОВЕ:
николета
лозанова
иван
дърво
напускане
телевизия

Източник: blitz.bg