Гюлджан е бясна: Свекърът й разбива бъдещия й брак с Фики Стораро!

Гюлджан е бясна: Свекърът й разбива бъдещия й брак с Фики Стораро!

Гюлджан е бясна: Свекърът й разбива бъдещия й брак с Фики Стораро! 3.75 (75%) 4 votes

Фики Стораро се оказа доста подвластен на баща си!

Тони Стораро е напът да разбие връзката на сина си с красавицата Гюлджан. Легендарният певец е посъветвал нещо шокиращо Фики Стораро и не е изключено младокът да го послуша.

Тони Стораро разбива всичко между Фики Стораро и Гюлджан?

Изпълнителят на „За една жена“ никога не е криел, че е „за“ изневярата, но само ако съпругата не разбере. Той лично много пъти е кръшкал на жена си, а сега посъветвал и Фикрет да прави същото, след като се ожени.

„Един мъж не може без разнообразие. Прави го обаче така, че съпругата ти да не узнае, защото ще й стане мъчно.“ – казал Тони на Фики Стораро.

Певецът на „Пайнер“ обаче споделял всичко с Гюлджан и й казал за съвета на татко си. Тя полудяла и сериозно се разсърдила на бъдещия си свекър.

Според слуховете обаче Фики Стораро действително се замислял дали да не изпълни съвета на баща си. В момента той бил примерен годеник, но се счита, че след сватбата ще покаже рогата си.

Все пак не бива да се забравя, че Фикрет въртеше паралелна любов с Гюлджан и Преслава. Това, че избра едната, не значи, че за известен период не е изневерявал и на двете.

Сватбата на Фики и турската красавица все пак се очаква да се състои. Това трябва да стане до края на годината. Почти сигурно е обаче, че и този брак няма да мине без изневери.

Самата Гюлджан била твърдо против кръшканията и още отсега следяла изкъсо годеника си. Дали ще го предпази от греховете, предстои да узнаем.

Източник: kliuki.bg