Райна ли е новата на Коко Динев?! Вижте как ги изловиха в крачка

Райна ли е новата на Коко Динев?! Вижте как ги изловиха в крачка

Райна и Коко Динев поддържат тайни отношения от няколко месеца.

Райна е поредната чалга певица, която пристана на Коко Динев. Заради отношенията с с него, пилето на поп-фолк успя да разгневи Митко Пайнера до краен предел. Но, не, не си мислете, че бизнесменът и певицата имат тайна любовна връзка!

Поне по информацията, с която разполагаме досега, Райна и Коко имат изцяло професионални отношения. Но, знае ли човек! Преди няколко месеца бившата на Константин е била изловена да пее в кръчмата на Динев в Кулата. Тъй като заведението е близо до родния й град Сандански, залязващата фолк певица си позволявала няколко пъти да извива глас там, без да сметне за необходимо да уведоми продуцента си.

Но, разбира се, от Митко Пайнера не може да има скрит-покрито. Той бързо разбрал какви ги върши Райна зад гърба му и я привикала на очна ставка. Тя, очаквано, нямало как да оправдае гафа си. Затова и мълчаливо си отнесла последствията. Продуцентът й спрял нейните парчета от излъчване в каналите на компанията, докато Райна не му изплати дължимото до стотинка!

На нея, обаче, явно й все тая дали някой ще я гледа по телевизията или не. Вместо да изпълни заръката на инж. Димитров, певицата харчи луди пари за екскурзии. А, междувременно, сигурно пак припява „на черно“ в полза на Коко Динев, а и на себе си.

Напоследък никой не кани Райна на участия и дори едни 1000 лева са й доста добре дошли. От бившия на Емилия тя искала значително по-малка сума. Но всичките пари отивали само в нейни джоб, а не и в този на продуцента й, пише hotarena.net.

Райна избра Динев пред Пайнера

Превръщайки се в благодетел на певицата, бизнесменът разбираемо породи съмнения, че я е взел не само под крилото си, а и леглото си. Все пак, тя трябва някак да му се отблагодари за щедростта. Така Райна и Коко имат взаимна изгода един от друг, но дали неговата няма да се окаже по-голяма?!

Източник: kliuki.ws