Емилия се натиска с куп свалячи, напук на Коко (Вижте я как му отпусна края)

Емилия се натиска с куп свалячи, напук на Коко (Вижте я как му отпусна края)

Емилия тотално е захвърлила всякакви задръжки след раздялата си с Коко Динев.

И то самолет е видно, че финалът на дългогодишната й връзка с хазартния бос се отрази повече от живително на Емилия. Тя сякаш се прероди в своя нова, много по-красива и привлекателна версия. Въпреки че слуховете я свързва с мистериозен господин от месец-два, певицата не спира да флиртува пред погледите на всички с когото й падне.

Емилия определено се държи като отвързана, след като скъса синджира и вече не е жената на Коко. С грозната си постъпка да й вземе джипа, Динев съвсем я е вбесил. Затова сега тя е вкарала целия си чар в действие и на всяко свое участие му дава нови и нови поводи за ревност. Изпълнителката на „Калифорния“ се радва на сериозна фенска обич напоследък, и то предимно от мъжката част.

А причината е очевадна – Емилия отделя такова специално внимание на господата край сцената, че направо им завърта главата! Освен да подскача като ученичка и да вее поли, певицата е усвоила до съвършенство и флирта с очи. А когато в полезрението й попадне някой по-привлекателен господин, в повечето случаи и по-млад, звездата направо го изпива с очи.

Емилия се радва на засилено мъжко внимание

А всички ухажвани от отвръщат с подобаващо внимание и солидна доза влажни погледи. Направо срам да те хване да гледаш какви ги върши Емилия! А Коко със сигурност го хваща яд каква дива е изпуснал, мачкай я толкова години наред. Снимките от последното участие на певицата са поредното доказателство, че тя е решила да си гледа живота и да си гали самочувствието, напук на Динев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net