„София ден и нощ“: Любим съквартирант се завръща неочаквано, Боби и Ася с голяма изненада!

„София ден и нощ“: Любим съквартирант се завръща неочаквано, Боби и Ася с голяма изненада!

Тази седмица ще е пълна с изненадващи събития за съквартирантите от „София – Ден и Нощ“.

След като на Дани му се привидя Рая, но нейното завръщане не мираж, сега е време един напълно реален съквартирант да се завърне в „София ден и нощ“. Изненадващата му поява ще се приеме доста топло от всички. Но скоро след това ще настъпи раздор и ще се породи сериозно напрежение. Кой е този съквартирант и защо появата му ще преобърне всичко с краката нагоре, ще разберем в епизодите от понеделник до петък.

Изненадите обаче въобще не свършват до тук! Галя е все по-влюбена в Жоро, но и всe по-чувствителна по отношение на неговото поведение към нея. Сега красавицата ще бъде поставена пред ново изпитание. Тя ще научи изненадваща вест, която доста ще я обърка. А след това животът й вече няма да бъде същият!

Сюрпризи от съдбата има и за Боби и Ася. Напоследък отношенията между двамата трудно могат да се нарекат перфектни. А и никога не са и били. Но точно това, че са много различни, винаги ги е привличало един към друг. След като се разочарова от словоохотливия писател-женкар, красивата Ася осъзна, че има най-прекрасния мъж до себе си!

„София ден и нощ“

А възраждането на любовта им ще бъде ознаменувано и от узнаването на една изненадваща новина. Дали няма съкровената им мечта да си имат бебе няма най-сетне да се реализира?! Все пак, хубавите неща стават, когато най-малко ги очакваш. Дали и при Боби и Ася ще е така, ще разберем в новите епизоди на „София ден и нощ“!

Източник: kliuki.ws