Волен Сидеров вдига сватба през септември (Подробности за събитието)

Волен Сидеров вдига сватба през септември (Подробности за събитието)

Въпреки неуспешния брак зад гърба си, Волен Сидеров се престраши отново да мине под венчилото

Волен Сидеров вече има един неуспешен брак зад гърба си. Но въпреки това ще се престраши да мине още веднъж под венчилото. Политикът ще се врече във вечна вярност на любимата си Деница Гаджева. Събитието е насрочено за 24 септември.

Очарователната Деница се отказа от политическата си кариера в името на семейството. Тя търпеливо чакаше нейният любим да се реши да я отведе пред олтара. Ето че търпението й си е струвало. Най-после тя получи дълго чаканото предложение от своя любим.

Сватбата ще бъде в тесен семеен кръг, тъй като двамата влюбени не желаят да правят публично достояние своето щастие. На тържеството ще присъстват само най-близките на Волен Сидеров и Деница Гаджева.

Щастливата младоженка вече е избрала роклята, която ще облече на 24 септември. Тя се е спряла на семпъл и изчистен модел в бял цвят. Волен Сидеров е заложил на класически черен костюм с вратовръзка. В същото облекло ще бъде и техният син Волен Младши.

На 17 септември наследникът на политика ще стане точно на две годинки. Желанието на баща му беше и той да присъства на сватбата.

Това беше причината Волен Сидеров да не предложи брак на Деница, докато тя беше бременна. Двамата искаха техният син също да стане свидетел на щастието, пише Ретро.бг.

Волен Сидеров стана баща на 59 години. Но въпреки това не съжалява, че е отложил този момент. Той не крие, че отдавна е искал да има дете. Но не е откривал подходящата жена за това. Щастлив е от факта, че именно Деница е майка на сина му.

За нея той казва, че е единствената жена, която е успяла да укроти опърничавия му нрав. Факт е, че откакто е с нея, той се промени до неузнаваемост. Вече е по-премерен не само по отношение на думите, но и на действията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com