Не е новото му гадже: Тази красавица е порасналата щерка на Асен Блатечки! (тийнейджърката Катя размазва – снимки)

Не е новото му гадже: Тази красавица е порасналата щерка на Асен Блатечки! (тийнейджърката Катя размазва – снимки)

Не е новото му гадже: Тази красавица е порасналата щерка на Асен Блатечки! (тийнейджърката Катя размазва – снимки) 3 (60%) 1 vote

Очарователната млада мацка е щерката на Асен Блатечки!

Асен Блатечки отново гушна прелестно красива мацка. Преди да побързате да си внушите, че това е поредното му завоевание обаче, ще уточним. Тази красавица действително е най-най-любимата в живота на актьора. Просто, защото е дъщеря му.

Дъщерята на Асен Блатечки – Катя стана истински лебед

Да, това е малката Катерина, която очевидно вече е доста пораснала. Тийнейджърката шашна с визията си, след като лично татко й публикува снимката в мрежата, за да се похвали с нея. И има защо.

Както виждаме, от пухкавото и навъсено на моменти момиченце, вече не е останала и следа. Щерката на Блатечки и Катерина Горанова днес е спокойна, нежна, а лицето й сияе. Не можем да определим на кого прилича повече, може би на баща си.

Но истината е, че Катя има своята си неподражаема хубост, което доказва, че макар и женкар, Асен Блатечки е ненадминат в „направата“ на красиви деца. Синът му Борил е негово копие от малък и също е една истинска прелест.

Колкото до щерката Катерина, момичето преживя не малко проблеми и разочарования от връзката на баща си с Диляна Попова преди две години. Медийният шум бе този, който се отрази най-зле на подрастващото девойче, но това вече е зад гърба й.

След като Блатечки избра да се върне при нея и майка й, малката Катя разцъфна. И очевидно можем да съдим, че обстановката в семейния им дом е повече от хармонична и спокойна.

Разбира се, актьорът отсега следи с четири очи кой се навърта около дъщеря му и със сигурност ще подбира бъдещите й гаджета през най-ситната цедка.

Източник: kliuki.bg