Отвън тази къща изглежда приказно, а отвътре просто нямаме думи да я опишем. Вижте сами (Снимки)

Отвън тази къща изглежда приказно, а отвътре просто нямаме думи да я опишем. Вижте сами (Снимки)

Този дом в Южна Калифорния впечатлява със своята оригиналност и изработка.

Тя излъчва безгрижие, но когато видите как е оформена и оборудвана вътре, ще ви стане ясно, че е напълно пригодена за всекидневния ритъм на живот.

На първия етаж виждаме една основна стая – комбинации между кухня, трапезария и дневна. Това позволява на гостите да преминават безпрепятствено от стая до стая. 

От стълбището, което води нагоре към спалните, се виждат банята и кухнята. Изобилието от прозорци запазва светлината в рамките на деня, а с поставените висящи лампи виждате през нощта. 

Кухнята е оборудвана с миялна машина, ако не искате да  миете съдове с ръце! Тухлената повърхност на предпазния плот пък предлага фин контраст с дървеното покритие в целия дом.  Кухнята и трапезарията са разделени от мебел с дървен плот.

Основната спалня е направена в римски стил и от нея се открива приказна гледка към езерото!

С този прекрасен ръждив цвят са боядисани холандската врата и големият прозорец, който осигурява лесен достъп до летния бриз. 

Собственикът на този дом със сигурност има достатъчно място, за да се забавлява вътре в къщата, но забавлението продължава и навън със старомодна веранда, обгърната от красиви растения.

Източник: zajenata.bg