Помните ли грозната Бети? Вижте я днес

Помните ли грозната Бети? Вижте я днес

Грозната Бети Ана Мария Ороско Аристисабал е ослепителна

Помните ли грозната Бети? Не симпатичната Америка Ферера, която участва в американската сапунка с Ванеса Уилямс, а предшественичката й Ана Мария Ороско Аристисабал. Колумбийската актриса влезе в култовия образ през 1998 година и изумяваше всички с невзрачния си външен вид и неугледна визия.

Е, грозната Бети, вече не е грозна. Всъщност, направо е ослепителна. Майка на две деца, Ана Мария Ороско тези дни позира в спираща дъха фотосесия, която остави без думи половин Латинска Америка. Като се има предвид, че се снима в нея и без дрехи, възторгът е повече от разбираем.

Грозната Бети вече не е грозна

Красавицата споделя в интервю, че се чувства отлично в собствената си кожа. „Никога не ми бяха предлагали подобно нещо. Затова, когато се случи си казах „Защо не?“, споделя за решението си Ана Мария.

Ана Мария Ороско е ослепителна 20 години след сериала

Ана Мария Ороско е ослепителна 20 години след сериала

Звездата признава, че ролята на грозната Бети, която изиграва преди години е доста близка до нея самата. Чувствала се изключително притеснена, когато й предложили, но в същото време успяла да влезе в кожата на героинята, защото самата тя преживяла подобни трудни моменти в училище.ana 5

Последвалият бърз брак и развод с първия й съпруг, също повлияли на самочувствието й като красавица. И едва на 40 години решила да рискува.ana6

Ана Мария Ороско има зад гърба си два брака. През 1999 година се омъжва за колегата си Хулиан Аранго, но бракът им продължава едва 10 месеца. Като булка се вижда отново през 2005 когато се омъжва за музиканта Мартин Куаглиа, с когото има две деца. Бракът им обаче не успя да издържи достатъчно дълго. И двамата се разделиха през 2012 година окончателно. Грозната Бети я превърна в звезда, но дълго време се отразява и на личния й живот. С последните си снимки Ана Мария обаче успя да скъса с образа на грозната Бети завинаги.

Източник: kliuki.ws