Венета Райкова изкърти: Виж новата визия на новата водеща на „Папараци“! (можело красота и без пошлост – снимки)

Венета Райкова изкърти: Виж новата визия на новата водеща на „Папараци“! (можело красота и без пошлост – снимки)

Венета Райкова вече е напълно готова да поеме щафетата и да взриви ефира!

Новият сезон на „Папараци“ ще стартира съвсем скоро. С нова водеща, с нова визия и изобщо нова концепция на предаването. Венета Райкова се оказа добър избор на Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Венета Райкова поема щафетата на „Папараци“ вместо Николета Лозанова

Още днес тя доказа, че красотата на водещия може да бъде безспорна, при това без каквато и да било пошлост. Без силиконови бомби, изкарани навън и без джуки тип патешко дупе, Венета Райкова плени с промяната във външния си вид.

Тя се остави в ръцете на най-добрите стилисти, гримьори и коафьори в столицата. А крайният резултат е това, което виждате на снимките. Да, Райкова е позволила да й бъдат поставени по-дълги екстеншъни в косата, тъй като нейната е доста по-къса.

Останалото обаче е съвсем естествено – нито претрупан грим, нито тежки и гъсти като четина мигли, да не говорим за деколтето, изрязано до пъпа. Тези неща отсъстват напълно и това накара зрителите да останат повече от доволни.

„За уменията на Венета Райкова като водеща няма какво да говорим. Гледали сме я достатъчно години на екран и отлично знаем, че може да накара гостите да си изпеят и майчиното мляко. И то да го направи в личен разговор с тях, а не да разчита на друг да й прави интервютата. Браво на Иван и Андрей, че най-накрая им дойде акълът и смениха Николетка“, коментират потребители в мрежата.

Ето я новата Венета, красива е, нали?!

Стилно облекло и визия като цяло

Очакваме с нетърпение предаването, успех на водещата!

Източник: kliuki.bg