Десислава счупи кантара: Виж какво й казват феновете!

Десислава счупи кантара: Виж какво й казват феновете!

Десислава счупи кантара

Бременната Десислава не спира да дебелее. Гласовитката от Раднево изглежда като „любимата бомбичка” от рекламите. Ангелогласната певица става все по-огромна и то с часове. Явно хормоните на 38-годишната изпълнителка беснеят с пълна сила.

Но това не й пречи да препълва клубовете. Там, където бременната дебеланка има участие, заведенията се пукат по шевовете. Феновете я обожават, коментират със скрита завист колежките й.

Десислава дебелее ударно, но феновете я обожават

Говори се, че пайнерката е бременна в петия . Интересно на какво ли ще заприлича след още два месеца. Това се коментира от някои злобари, които не спират да я одумват. Но други от многобройните й фенове дори са я заобичали още повече. И го показват.

„Вярно, Десислава е напълняла, ама как иначе. Нали носи бебче в утробата си. Въпреки че е наедряла, тя е великолепна. Изглежда зашеметяващо. Такава чаровница е, а какъв глас има само. Мнозина от колежките й само могат да й дишат прахта”, коментират из форумите.

За ужас на мнозина нейни колежки, които изглеждат перфектно, Десислава пръска заведенията по шевовете. И за радост на шефа си Митко Пайнера е обещала да пее, докато роди.

Макар да е наддала безспорно, като повечето бременни жени, певицата има нещо, като глас, чар и излъчване, с което веднага пленява публиката. А тя й се отблагодарява, като пълни кръчмите така, че пиле не може да прехвръкне, когато звездата на „Пайнер” има участие.

Иначе, извън пълнотата си, поп фолк дивата твърди, че се радва на перфектно здраве и апетит, което й личи. Но най-хубавото е, че бащата на детето й е плътно до нея.Навсякъде. И нито веднъж не я е укорил за килограмите й, разкриват близки до звездна двойка.

Благо Найденов, познат като Малката Кобра, не спира да бди над любимата си. Младият боксьор трепери дори повече от Десислава и е готов да й угоди с всичко, което поиска. Все още щастливите родители не знаят пола на наследника си. Но се молят то да се роди живо и здраво. Ние също им го пожелаваме!

Източник: kliuki.ws