Заболя я зверски: Гущеров направи за Светлана това, което за Мария никога не пожела! (вижте с очите си)

Заболя я зверски: Гущеров направи за Светлана това, което за Мария никога не пожела! (вижте с очите си)

Мария определено е поставена в доста неудобна и унизителна дори ситуация заради Гущеров!

Мария и Християн Гущеров се разведоха, в което няма нищо лошо. Поне на пръв поглед. Така е в живота – хората се влюбват, събират се, а после се и разделят. Няма драми, няма скандали, както и в случая на бившото семейство Гущерови.

Светлана Василева се сдоби с най-големия фен в лицето на любимия си Християн Гущеров

Това, което направи впечатление на мнозина и което силно нарани Мария обаче, е отношението на Християн към новата му любима. Както знаем, това е плеймейтката Светлана Василева. С която, като по чудо, Гущеров започна наистина сериозна връзка.

Дотолкова, че самата Светлана Василева си позволи да проговори още рано-рано пред медиите и да разкрие подробности за любовта им. С всеки ден става все по-ясно, че Светлето лети не само на крилете на опиянението от обич, но и на тези на щастието.

Защото Християн Гущеров се държи с нея като с истинска дама и жена, която не само обича, но и уважава. Хриси си позволява да прави дори това, което никога не беше пожелавал по време на брака си с Мария.

А именно да се превърне в постоянен посетител на страницата й в социалната мрежа и най-големия й фен. Точно това сега той прави със Светлана Василева, въпреки че двамата в действителност живеят под един покрив.

Всяка снимка, всяко видео или статус, които постне Светлана, моментално биват лайквани от любимия й. Един поглед е достатъчен, за да се уверите с очите си, че Християн Гущеров не изпуска блондито от поглед. И, както сам го показва, не спира да й се възхищава.

Ако за Василева това е щастие обаче, то за бившата му Мария е болка и дори обида. Тъй като през всичките години на връзката и брака им, нейният Мечо не направи за нея същото – да покаже такава любов и уважение. Пък било то и от кумова срама.

Източник: kliuki.bg