Истината за здравословното състояние на Слави Трифонов ( Вижте какво се случва с него)

Истината за здравословното състояние на Слави Трифонов ( Вижте какво се случва с него)

Слави Трифонов стриктно спазва предписанията на лекарите

Слави Трифонов спазва стритно лекарските предписания, след операцията, която претърпя това лято. Дългия се оттегли малко преди края на сезона, тъй като се наложи да бъде опериран по спешност. От години лекарите се опитваха да го убедят, че трябва да се подложи на операция. Но той отказваше да ги послуша.

След претърпян през 2009 година инцидент, Слави Трифонов контузи тежко единия си крак. Именно този крак продължава да му създава проблеми и до днес.

Шоуменът се съгласи да бъде опериран след като болките му станаха нетърпими. Той се подложи на операция в елитна немска клиника, където лекарите му имплантираха става.

Но въпреки положените от тях усилия и стриктното спазване на препоръките им от страна на Слави Трифонов, кракът му никога няма да се възстанови напълно.

Дългия ще накуцва с болния крак, категорични са лекарите. Пълното му възстановяване е невъзможно, тъй като става е засегнала и други връзки. Но въпреки това, той се чувства много добре и се възстановява бързо.

Шоуменът няма търпение да се завърне в ефир. Напук на спекулациите, че шоуто му ще бъде свалено от ефир, то ще продължи да се излъчва по бТВ.

Слави Трифонов се подготвя за новия сезон и очаква с нетърпение стартирането му. През последните дни той се е отбил няколко пъти до офиса. Дори когато беше в болнични, той получаваше ежедневно информация от подчинените си какво се случва на работното място.

Приближени до него разкриват, че дългото отсъствие му се е отразило много добре. От години Слави Трифонов не си е давал толкова дълга почивка. Те коментират, че референдума и последните проекти, по които Слави Трифонов работи, са го изтощили до краен предел, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com