Излезе наяве истината за раздора в семейството на Добромир Гущеров

Излезе наяве истината за раздора в семейството на Добромир Гущеров

Добромир Гущеров е съсипан

Добромир Гущеров е на път да загуби любимата си Диана. Само три години след като двамата се заклеха един на друг във вечна вярност, бракът им е на път да се провали. В основата на всичко е родната дъщеря на Диана – Мартина.

27-годишната наследница на госпожа Гущерова разчита на милионите на доведения си баща. Мартина живее в Англия с приятеля си Димитър Евтимов, който е футболист.

Въпреки, че заплата му е много добра и той може да поеме изцяло издръжката на любимата си, тя разчита на своята майка. Всеки месец Диана захранва банковата сметка на Мартина със солидна сума.

Джобните за деня на 27-годишната дама се равняват на една средна работна у нас. Мартина живее като истинска богаташка – купува си дрехи от най-скъпите бутици, вечеря само в луксозни ресторанти и често си позволява почивка на Малдивите, Доминикана и други подоби дестинации. И за всичко това тя разчита на милионите на Добромир Гущеров.

Мария не успя да разори богатата фамилия, но Мартина е на път да го направи, коментират запознати.

На Добромир Гущеров му дошло до гуша и скочил на красивата Диана. Той й заявил в прав текст, че е крайно време дъщеря й да намери начин сама да се издържа.

Бившият депутат заявил, че той също има син. Но за разлика от Мартина, Християн е достатъчно умен и знае как да печели парите си.

След казаното последвал луд скандал. Диана си събрала багажа и се изнесла от дома му. Добромир Гущеров е съсипан. Според запознати той ще направи и невъзможното, за да я върне в живота си.

Заради нея бившият депутат заряза майката на Християн. Той е луд по Диана. Малко след като се запознаха дори свали цели 50 кг, за да й се хареса, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com