Венета Райкова сменя Николета в Папараци (Kак успя да я изхвърли от предаването?)

Венета Райкова сменя Николета в Папараци (Kак успя да я изхвърли от предаването?)

Венета Райкова сяда в стола на Николета, водещата изгони конкурентката си от бТВ

Венета Райкова се настанява в стола на Николета Лозанова. Която само преди ден обяви скандално, че напуска предаването „Папараци”. На което беше емблема.

Русокосата Райкова най-сетне ще се намърда в една от най-гледаните телевизии. Всички си спомнят как Лозанова и Венета преди време бяха в пряка конкуренция докато бившата брадърка водеше „Горещо” по Нова тв. Но за съжаление на зрителите й спряха шоуто.

Известно време горещата водеща обиколи няколко по-малки медии. Но навсякъде нещо се случваше и не й провървя да се задържи за дълго.

Венета се изяви като писателка и написа няколко бестселъра докато преди месеци се появи в телевизия Би Ай Ти. Оказва се, че и там пребиваването й е кратко. Самата Райкова се похвали в личния си профил във Фейсбук, че още преди месец е подала заявление за напускане. Защото е получила примамливо предложение от по-рейтингова медия.

Русокоската не пожела да разкрие името на телевизията, в която ще прави предаване. Но по всяка вероятност от септември ще я видим в ролята на водеща на светското предаване „Папараци”. Което не пада от ефир, но ще има ново лице вместо Николета Лозанова. Която изненадващо обяви, че няма вече да е част от шоуто, предават от електронното издание blitz.bg.

Венета Райкова не пропусна да се похвали и с перфектната си форма. Тя се пусна в социалната мрежа по бански, запушвайки устата на ония, които я упрекват, че е напълняла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net