Бременната Десислава спретна див скандал на Благой в хранителен магазин (Вижте как го овика)

Бременната Десислава спретна див скандал на Благой в хранителен магазин (Вижте как го овика)

Бременната Десислава направила гаджето си на нищо пред очите на очевидци

Бременната Десислава се разкрещяла без причина на доста по-младото си гадже

Бременната Десислава спретна див скандал на Благой насред хранителен магазин. Певицата се е разкрещяла без видима причина на доста по-младото си гадже и то пред очите на очевидци. Които останали буквално шашардисани от видяното.

По всичко личи, че хормоните в бременната певица бушуват, а необходимостта й от работа в такова деликатно състояние, и липсата на такава при гаджето й Благой, както и жегата, стабилно късат нервите й.

Наш читател, свидетел на неприятна случка, ни писа, за да ни разкаже на какво е станал свидетел. Деси видимо без причина овикала своето младо гадже, от което чака дете, в хранителен магазин.

„Деси Слава е повишила хормоните. Тя и Благой бяха засечени в малък хранителен магазин. Тя бе доста изнервена, вероятно гладна. Приятелят й беше спокоен и я изчака да си избере нещо за хапване, без да я закача по никакъв начин. Певицата бе изнервена вероятно и от топлото време и многото ангажименти, които трябва да преодолее, за да изкара пари за все още нероденото си бебче. Все пак младото й гадже не работи, а разчита само на нея. ДесиСлава трябва да покрива и разходите за големия си син и това вероятно кара хормоните още повече да бушуват. В един момент тя почна да му крещи без никаква видима причина“, пише информаторът.

Напомняме Ви, че големият син на певицата – Майки, разкри какъв пол ще е бебето на майка му и ММА боецът. Те очакват момченце. Лекарите са посъветвали русокоската да прекрати участията си до края на месеца, тъй като вече е на сериозна възраст и рискува доста, ако продължи да работи. От друга страна тя е основният член на семейството, на когото се разчита да издържа останалите, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net