Зуека с втора сватба за тази година!

Зуека с втора сватба за тази година!

Един от най-обичаните комици на България Васил Василев-Зуека се готви да вдига нова сватба в рамките само на тази година, съобщава сайтът retro.bg.

В началото на годината Зуека сключи брак с младата режисьорка Ани Вичева. Сега обаче му предстои да заведе до олтара дъщеря си Девина.

18-годишната девойка е дете на Зуека от дългогодишната му връзка с актрисата Нина Димитрова. Двамата обаче се разведоха, а раздялата им е била приета доста тежко от Девина.

Именно заради това Зуека не е посмял да реагира остро на идеята на младата госпожица за сватба на срещата, на която му е бил представен и избраника на щерка му. Василев гледал да се държи по-толерантно с Девина, тъй  като отношенията им са доста обтегнати след раздялата с Нина. Освен това Зуека се чувствал гузен, че не изпълнява добре бащинските си задължения.

Самата Девина, която ще бъде абитуриентка догодина, твърдо е тръгнала по стъпките на родителите си. Тя учи в частната международна гимназия „Проф. д-р В. Златарски“, но е изкусена от изкуствата. Занимава се с танци и пиано. Увлича се и от режисура. Зуека няма нищо против подобно развитие. Единствено реагирал по-остро, когато разбрал, че дъщеря му пуши като комин.

Дори не си правила труда да се крие и палила цигара от цигара и на публични места. Другото, което дразнило много Василев, е навикът на ученичката да се щрака в оскъдно облекло или само по халат и да публикува снимките си. Девина обаче се оправдавала, че това са артфотографии, които я изразявали като творец.

Източник: zajenata.bg