Горещи разкрития за побоя в заведението на шеф Ангелов

Горещи разкрития за побоя в заведението на шеф Ангелов

Пострадалият не е клиент на заведението

Изплуваха доста горещи разкрития, свързани с побоя в заведението на шеф Ангелов.

Самият шеф Ангелов внесе повече яснота по случая. Той сподели, че нападнатият в заведението му в столичния квартал „Лозенец“ мъж, е от Ловеч. Припомняме, че той бе нападнат от маскирани.

При нападението пострадалият е бил нарязан с нож по ръката.
Шеф Ангелов разкри, че нападнатият е добре познат на полицейските власти и има дълго крими досие за извършени икономически престъпления.

Пострадалият не е клиент на заведението

Както стана ясно обаче на този етап потърпевшият категорично е отказал да подаде жалба срещу хората, които са го нападнали, посочва „Телеграф“.
Припомняме, че мъжът бе нападнат от двама бандити, които са били маскирани. Двамата мъже го подгонили с нож и бухалка.

В паниката си човекът опитал да се спаси като влязъл в заведението на шеф Ангелов в столичния квартал „Лозенец“.
Заведението „Chefs“, е собственост на Виктор Ангелов, който придоби огромна известност покрай предаването „Master Chef“, което бе излъчено преди известно време в ефира на Би Ти Ви.

Шеф Ангелов не се покри и предпочита да коментира лично случката пред медиите. Той бе категоричен, че пострадалият не е клиент на заведението. Той обаче живее в сградата, в която се помещава ресторантът. Просто в паниката си и в желанието си да се спаси от нападателите си, той е влязъл в заведението.

Очевидците на случката, са в шок. Те разкриват, че единият от нападателите последвал мъжа в заведението. В същото време другият стоял на пост пред вратата на ресторанта. Малко по-късно обаче той си бил шута и не дочакал авера си.

От разказа на свидетели на цялата случка, този екшън е бил с цел грабеж. След атаката обаче пострадалият установил, че всичко, което е носил в себе си е налице. Той дори не изгубил нищо по време на гонката, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com