Мария с коварен удар срещу Християн Гущеров

Мария с коварен удар срещу Християн Гущеров

Mария подготвя коварно отмъщение

След разлъката с Християн Гущеров, Мария подготвя коварно отмъщение. Пайнерката ще е един от участниците в предстоящия сезон на ВИП Брадър. Риалитито стартира на 11 септември и продуцентите решиха този сезон да заложат на отново на скандалите и сензациите.

Мария е сред най-атрактивните участници. Личният й живот винаги е бил интересен за публиката. Интересът към него се засили след развоя на събитията в личния й живот. Преди няколко месеца милионерът Християн Гущеров заяви, че слага край на брака си с нея. Той допълни единствено, че в основата на решението му стои нежеланието на Мария да започне да живее като семейна жена.

От своя страна изпълнителката единствено потвърди новината за раздялата си с него. Но не разкри причините, довели до това.

Влизането й в Къщата по всяка вероятност ще бъде отмъщение към Християн Гущеров, който ненавижда показността.

Не само Големия брат, но и участниците във формата ще поставят Мария в доста неудобни ситуации и тя ще бъде принудена да разкрие пикантни подробности около отношенията си с Християн Гущеров, пише БЛИЦ.

На всички е интересно да узнаят дали в раздялата им има замесен трети човек. Малко след като стана ясно, че бракът им е приключил името на Християн Гущеров беше свързано с това на плеймейтката Адриана.

Към днешна дата той е обвързан със Светлана Василева. Блондинката не пропуска възможност да публикува снимки, на които са заедно. Тя дори се похвали, че Християн й е предложил да се премести в дома му. Плеймейтката дори заяви, че е готова да роди дете от него, съобщи светско издание.Светлана Василева отрече, че тя е причината за раздялата на Мария и Гущеров, но допълни, че те двете вече не поддържат връзка. Преди време бяха много близки и често купонясваха заедно.

Феновете на изпълнителката тръпнат в очакване. Нямат търпение любимката им да влезе в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com