Страдалка ли: Емилия в страстна афера с наркобоса Румен Дахлев! (слагала рога на Коко с него – скандални разкрития)

Страдалка ли: Емилия в страстна афера с наркобоса Румен Дахлев! (слагала рога на Коко с него – скандални разкрития)

Емилия явно няма да се окаже толкова вярна и почтена съпруга!

Поп фолк дивата Емилия години наред е минавала с образа на страдалка пред обществото. Съкрушената жена на Коко Динев, която му дава цялата си вярност и любов. А той, видиш ли, не спира да я тормози, изневерява и дори да й посяга.

Емилия мачкала чаршафите с Румен Дахлев, докато се кълняла в любов и на Коко

Признаваме, че тази история определено хващаше дикиш. Мало и голямо се юрна да жали пайнерката. И да я съветва да си намери нов и добър мъж. Е, със или без съвети, Емилия откри такъв.

Спорно е доколко „добър“ е изборът й при все, че този мъж се оказа скандалния Румен Дахлев, наричан още Черния принц. Дахлев отдавна е разследван от ГДБОП за трафик на дрога.

Навремето Дахлев беше любовник на ретро певицата Лия и спонсорираше кариерата й. Същото правил и в момента с Емилия, която към днешна дата водела живот на принцеса. Това разкриха доверени източници пред вестник „Галерия“.

„То не са подаръци, то не са маркови дрешки, глезотии и прочие. Румен Дахлев я обсипва с цялото си внимание. Наскоро дори й купи чисто нов автомобил, но Емилия още не го афишира пред хората, за да не дразни Коко“, разкриха източниците.

Че Коко Динев ще се окаже раздразнен, е повече от ясно. Но не ако разбере за автомобила, а когато научи, че уж благоверната му е мачкала чаршафите с Румен Дахлев и по време на съжителството им.

Както се казва – нищо скрито не остава. И дойде времето, в което се разбра, че и Емилия далеч не е светица. Нито обречена на мъжа си Пенелопа. А ето и малко подробности за самия й любовник Румен Дахлев.

Черният принц се радва на автопарк за над половин милион лева. Той е собственик на луксозна кооперация в родния си град Поморие, а притежава и няколко апартамента в столицата.

Именно той се води тайният наркобос №1 на България. Въпреки че името му не присъства толкова често в крими новините като това на Маргините или Маджо, Дахлев бил доста по-голяма клечка от тях.

Към днешна дата партньор му е крупният наркотрафикант от Хасково Димитър Начев – Сачмата, а преди време е свързван с големите риби Михаил Младжов и Мето Илиянски. ГДБОП го разследва за търговия с хероин и кокаин.

Източник: kliuki.bg