Сензационна вест за Цвети Стоянова (Вижте какво се случва в личния й живот)

Сензационна вест за Цвети Стоянова (Вижте какво се случва в личния й живот)

Сензационна вест за Цвети Стоянова обиколи медиите

Сензационна вест за Цвети Стоянова взриви медийното пространство. Променената визия на гимнастичката и покупката, която тя направи преди дни, потвърждават предположенията. Бившата грация се сдоби с апарамент в идеалния център на столицата.

За жилището тя брои сумата от 150 000 лв. Специално внимание красавицата е отделила на детската стая. Според „Галерия“ бившата гимнастичка е бременна и затова е избързала с покупката на жилището.

Цвети Стоянова отдавна мечтае за семейство. Многократно тя заяви, че вече е готова да роди дете. Появиха се дори предположения, че в основата на кошмарния инцидент от миналата година стои отказът на нейния любим връзката им да стане по-сериозна.

Бившата гимнастичка преживяла тежко факта, че той не й предлага брак, гласяха клюките след инцидента. Но причината за скока, който едва не се оказа фатален за нея, остава пълна загадка.

„Галерия“ научи, че Александър Любенов и Цвети Стоянова от месеци работят по въпроса за бебе. Но и двамата не очаквали, че нещата ще се получат толкова бързо. Влюбените са на седмото небе от щастие и с нетърпение очакват появата на бял свят на наследника.

Заради детето, което носи в утробата си, бившата гимнастичка избърза с покупката на жилище. След инцидента Цвети Стоянова се изнесе от апартамента на баба си. Веднага след излизането от болницата, тя и Александър Любенов се усамотиха в апартамент, нает от него.

Но Цвети решила, че е крайно време да се сдобие със собствено жилище. Тя бързо взела решението за покупка и само за няколко дни избрала идеалния апартамент. Той се намира в центъра на столицата. Специално внимание красавицата е обърнала на разположението на детската стая.

За обзавеждането на апартамента грацията е наела специалист. Тя е заделила малко над 50 000 лв за мебелировката на жилището си и се надява в най-кратък срок да се нанесе в него заедно с любимия си, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com