Бременната Десислава спечели най-голямата си битка! (Вече е свободна да го прави)

Бременната Десислава спечели най-голямата си битка! (Вече е свободна да го прави)

Десислава спечели най-голямата си битка

Десислава е горда от това, което направи. Ангелогласната певица е бременна в шестия месец. И много скоро ще роди син на младия боксьор Благой Найденов-Малката Кобра. 19-годишното момче успя да плени сърцето на звездата на „Пайнер”и да я направи майка за втори път.

Бременната Десислава пребори Америка

Тя вече има един пораснал син от предишната си връзка. Майки е почти набор на гаджето на майка си, заради което певицата отнесе куп подигравки и злобни подмятания.

Но нещата вече се успокоиха и тя с нетърпение очаква появата на второто си дете. А спортистът също с огромна радост очаква да стане баща за първи път.

Но преди да роди отново, Десислава спечели наистина огромна битка. Блондинката заведе дело срещу Федералното правителство на Америка и успя да го спечели.

Припомняме, че преди известно време чалга фурията получи черен печат на паспорта си и това не й позволяваше легално да пребивава в САЩ.

Причината се оказаха нашите сънародници. Те докладвали в посолството как изпълнителката дошла в Америка с туристическа виза, но пътувала, правела концерти и печелила пари.

Синът на изпълнителката на „И това ще преживея” –Майки е роден във Флорида. Той е американски гражданин, но неговата майка не е.

Заради това поп фолк дивата заведе дело във Флорида и го спечели. В решението на съда е записано, че служителите на посолството са допуснали грешка. И Десислава е напълно реабилитирана.

Което й дава право да пътува зад океана отново. Но сега фолкаджийката се отдава на заслужена почивка, за да роди и отгледа бебето си. И наскоро се сбогува с феновете си, които няма да я виждат на сцена за около година.

Същият проблем, като Десислава, имат още няколко български певци и поп фолк диви. Сред тях са Лили Иванова, Маргарита Хранова, Васил Найденов и други.
Те също пътуваха с туристически визи и изнасяха концерти пред българската общност в САЩ. Но им е забранено

Източник: kliuki.ws